Therapieën

Individuele behandeling
Binnen een individuele behandelingen staan jouw doelen centraal. Waar wil je aan werken? Waar sta je nu en waar wil je zijn aan het einde van de behandeling? Jouw doelen bespreken we tijdens een intake. Dan maken we ook een plan hoe jij die doelen kan bereiken.

De inhoud van de behandeling hangt geheel af van de doelen die jij hebt. In de geestelijke gezondheidszorg wordt over het algemeen gebruik gemaakt van één type gestandaardiseerde behandeling. Wanneer dit niet werkt, wordt overgestapt op een ander type. Psycholoog AmiDoux gelooft echter niet dat mensen standaard zijn. Er wordt gebruik gemaakt van kennis en onderdelen uit verschillende vormen psychologische behandelingen Zo is elke behandeling uniek, net zoals jij.

Behandeling kynofobie
Ernstige angst voor honden, ook wel kynofobie, komt in onze maatschappij steeds meer voor. Soms is de angst zo groot dat het je dagelijks leven in de weg kan zitten. Op bezoek bij vrienden of misschien zelfs een ommetje in je eigen woonwijk lukt niet meer. Door je angst voor honden. Binnen een behandeling voor kynofobie maken wij gezamenlijk een stappenplan hoe jij je leven kan leiden zoals jij dat wil, zonder dat je teruggehouden wordt door je angst voor honden. De behandeling vindt geheel plaats in jouw tempo met respect voor jouw grenzen. De behandeling is daarom geschikt voor iedereen.